Tietosuojalausunto

HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN JA KÄYTTÖ

Henkilötiedot ovat tietoja, joiden avulla henkilö voidaan tunnistaa, ja niitä ovat esimerkiksi nimi, sähköpostiosoite ja postiosoitteet. Kärävä Oy ei kerää käyttäjiensä henkilötietoja lukuun ottamatta tilanteita, joissa käyttäjä nimenomaisesti antaa tietonsa (esim. tilatessaan sähköisen uutiskirjeen, osallistuessaan tutkimukseen, kilpailuun tai arvontaan, tilatessaan näytteitä tai esitteitä ja pyytäessään tietoja) ja hyväksyy niiden käytön.

Tallennamme, käytämme ja siirrämme käyttäjän henkilötietoja ainoastaan suostumuksen mukaisesti ja aikaan ja sisältöön suhteuttaen vain sen verran kuin yksittäisissä tapauksissa on välttämätöntä, esimerkiksi vastataksemme käyttäjän kysymykseen tai vastataksemme tarjouspyyntöön, lähettääksemme tilauksen, tiedottaaksemme kilpailun tai arvonnan tuloksista.

Näistä syistä johtuen voi olla välttämätöntä, että Kärävä Oy luovuttaa henkilötietoja muille ulkopuolisille tahoille, jotka käsittelevät tietoja edelleen. Ulkopuoliset tahot voivat saada tiedot käyttöönsä esimerkiksi lähettäessään tuotteita. Kärävä Oy edellyttää, että nämä tahot käsittelevät henkilötietoja ohjeiden ja tietosuojalausuntomme mukaisesti.

Kaikki muu käyttäjän henkilötietojen siirtäminen, esimerkiksi tarjouspyynnössä olevien tietojen siirtäminen sivustostamme ulkopuolisen sivulle tai verkkopalveluun kuten Facebookiin tai Twitteriin, vaatii käyttäjän etukäteen antaman luvan. Kärävä Oy vakuuttaa, että se ei myy tai vuokraa käyttäjän henkilötietoja kolmannen osapuolen käyttöön. On kuitenkin mahdollista, että joudumme luovuttamaan käyttäjän henkilötietoja, jos jokin laki tai pakote näin vaatii.

Emme kerää lasten henkilötietoja. Mikäli tietoomme tulee, että järjestelmissämme on tällaisia tietoja, eikä näihin ole lapsen vanhempien tai laillisen holhoojan suostumusta, tuhoamme tiedot välittömästi.

GOOGLE

Sivustollamme käytetään Google Analyticsiä, sekä muita Googlen tarjoamia palveluja kuten Google Adwords, jotka ovat Google Inc:n tarjoamia palveluja. Googlen palvelut käyttävät toiminnassaan evästeitä, jotka ovat laitteellasi sijaitsevia tekstitiedostoja. Ne auttavat sivujen ylläpitäjiä analysoimaan, käyttäjien toimintaa sivuilla. Evästeiden keräämä tieto sivujen käytöstä (sisältäen tunnistamattomaksi tehdyn IP-osoitteesi) käsitellään ja varastoidaan Googlen palvelimille. Google käyttää kerättyä tietoa kehittääkseen sivujen käyttäjäkokemusta. Google tuottaa sivujen käyttäjäraportin sivujen ylläpitäjälle ja tarjoaa palveluita, jotka liittyvät sivujen käyttämiseen ja käyttöaktiivisuuteen sekä internetin käyttöön. Google voi myös tarjota tätä tietoa kolmansille osapuolille, mikäli laki vaatii tai kolmannet osapuolet käsittelevät tietoa Googlen puolesta. Google ei yhdistä IP-osoitettasi muuhun ylläpitämäänsä tietoon. Voit estää evästeiden käytön selaimesi asetuksista. Kieltämällä evästeet et välttämättä voi käyttää kaikkia sivuston ominaisuuksia. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt Googlen tekemän tiedonkäsittelyn niihin tarkoituksiin ja niillä tavoilla kuin edellä esitettynä on kuvattu.

Voit estää Googlea etsimästä jo luotuja evästeitä, jotka on yhdistetty tähän nettisivuun (myös IP-osoitteesi) ja estää Googlea käsittelemästä tätä tietoa lataamalla ja tallentamalla tämän selaimeesi:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Tarkempaa tietoa miten Google käyttää käyttää tietojasi yhteistyökumppaneiden sivustoilla ja sovelluksissa:

http://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/partners/

SÄILYTETTÄVIEN HENKILÖTIETOJEN TARKISTUS OIKEUS

Käyttäjällä on oikeus saada tietää, säilytetäänkö häntä koskevia henkilötietoja. Tiedustelun voi tehdä osoitteeseen myynti@karava.fi. Selvitys toimitetaan korkeintaan yhden viikon kuluttua pyynnöstä. Pyynnön esittävän henkilön on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä.

Käyttäjällä, jonka henkilötietoja on säilytetty, on aiheellisissa tapauksissa oikeus edellyttää häntä koskevien tietojen poistamiseen, korjaamiseen tai täydentämiseen.

Kärävä Oy pidättää oikeuden kieltäytyä henkilötietojen antamisesta käyttäjälle esimerkiksi siinä tapauksessa, että pyynnön esittäjän henkilöllisyyttä ei kyetä toteamaan riittävällä varmuudella. Kiellon perustelut ilmoitetaan käyttäjälle. Käyttäjällä on oikeus riitauttaa henkilötietojen luovuttamista koskeva kielteinen päätös siten kuin henkilötietojen käsittelyä koskevissa laeissa ja säädöksissä säädetään.

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Jos käyttäjä antaa nimenomaisen luvan henkilötietojensa käyttöön mainos- tai markkinointitarkoituksissa, henkilötiedot tallennetaan ja niitä käytetään jatkuvasti kyseisiin tarkoituksiin. Tällaisia voivat olla esimerkiksi uutiskirjeiden ja näytetuotteiden lähettäminen sekä kilpailu- ja arvontakutsujen lähettäminen sähköpostitse, postitse tai mitä tahansa sellaista viestintäkanavaa käyttäen, johon käyttäjä on antanut suostumuksensa. Voimme käyttää tietoja käyttäjäprofiilin luomiseen ja ylläpitoon. Näin voimme toimittaa käyttäjille yksilöityjä tiedotteita, mainoksia ja tarjouksia. Voimme käyttää käyttäjän antamia tietoja myös verkkopalvelumme analysoimiseen ja sen tehokkuuden parantamiseen, mainontaan, markkinointiin, markkinatutkimukseen ja myyntitarkoituksiin.

LUVAN PERUMINEN

Käyttäjä voi perua henkilötietojensa käyttöä koskevan suostumuksen kokonaan tai osittain milloin tahansa. Peruminen tulee voimaan välittömästi.

AUTOMAATTISESTI TALLENNETUT TIEDOT

Käydessäsi sivustollamme, keräämme automaattisesti yleisiä tietoja, joita ei voida yhdistää tiettyyn henkilöön. Näitä ovat esimerkiksi Internet-palveluntarjoajan nimi (tai jos kyseessä on yritysverkko, käyttäjän yrityksen nimi), sivu, jossa käytiin ennen siirtymistä omalle sivullemme, sivustoltamme haetut tiedot, haun päivämäärä ja kellonaika sekä käytetty käyttöjärjestelmä ja selainversio. Tiedot kerätään ja analysoidaan anonyymeina. Niitä käytetään ainoastaan sivujemme ja palveluidemme kiinnostavuuden, sisällön ja toiminnallisuuden parantamiseen. Niitä ei jatkokäsitellä, eikä siirretä kolmansille osapuolille.

EVÄSTEET

Käytämme evästeitä web-sivustomme käytön helpottamiseksi. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka selain tallentaa koneen kiintolevylle, jotta web-sivustoamme voidaan käyttää. Käytämme evästeitä, jotta saisimme paremman kuvan siitä, kuinka web-sivustoamme käytetään. Evästeiden avulla voimme myös parantaa käytettävyyttä. Evästeet auttavat esimerkiksi selvittämään, onko sivustomme tietyllä sivulla käyty. Evästeet kertovat myös, onko käyttäjä vieraillut sivuillamme aiemmin, vai onko kyseessä uusi käyttäjä. Käyttämiimme evästeisiin ei tallennu henkilötietoja, eikä muita sellaisia tietoja, joiden perusteella käyttäjä voitaisiin jäljittää. Jos et halua vastaanottaa evästeitä, muuta Internet-selaimen asetuksia niin, että kaikki evästeet poistetaan koneen kovalevyltä, kaikki evästeet estetään tai evästeen mahdollisesta tallentamisesta varoitetaan.

TIETOTURVA

Suojaamme käyttäjän tietoja katoamiselta, muokkaamiselta, varkaudelta tai valtuuttamattomien ulkopuolisten osapuolten käytöltä käytössämme olevin tavoin.

MUUTOKSET

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tietosuojalausuntoomme milloin tahansa ilman erillistä ennakkoilmoitusta. Pyydämme sivustomme käyttäjiä lukemaan ehdot aika ajoin uudelleen, jotta he ovat tietoisia mahdollisista muutoksista tai päivityksistä.