Karava

 

Kärävä Oy on vuonna 1988 perustettu suomalainen perheyritys. Olemme laadun ja yksilöllisyyden puolestapuhuja. Haluamme tarjota ihmisille juuri heidän näköisiään ja oloisiaan ratkaisuja, oli kyse sitten saunasta, terassista tai vaikka seinäpaneloinnista. Lähtökohtamme on, että jos asiakas pystyy kuvittelemaan unelmiensa ratkaisun, me pystymme mahdollistamaan sen. Karava tuntee puun!

Oma höyläämötuotanto

 

Valmistamme Pirkkalassa kaikki höyläämöpuutuotteemme. Käytössämme on uusinta höylätekniikkaa edustava Weinigin Powermat 1500 -höyläkone. Olemme erikoistuneet lehtipuiden jalostukseen ja valmistamme sisäverhoustuotteita, kuten saunan paneeleita. Lisäksi valikoimastamme löytyy myös ulkokäyttöön soveltuvia thermomäntytuotteita.

Vakiotuotteiden lisäksi tarjoamme myös laajan valikoiman erikoisprofiileita. Ota yhteyttä näihin liittyen!

Oma puusepänverastas

 

Valmistamme puutuotteemme omista korkealuokkaisista raaka-aineista, jotka hankimme suoraan sahoilta. Tuotteiden valmistus tapahtuu käsityönä täysin varustellussa puusepänverstaassamme, jossa työskentelee sekä puuseppämestareita että puuseppiä. Heidän intonsa ja korkea ammatitaitonsa on yrityksemme tärkein voimavara. Konekantamme on moderni ja monipuolinen, ja pystymme vastaamaan isompiinkin tilauksiin.

Myymälämme ja showroomimme:
Vesalantie 21
33960 Pirkkala
Ma–pe klo 8-16

Yhteystiedot:
0207 345 370
myynti@karava.fi

© 2022 Kärävä Oy
Tietosuojalausunto