Sisäverhouslistat

Viimeistele tyylillä

Kun rakennat ja remontoit, varmista huoliteltu ja onnistunut lopputulos laadukkailla listoilla. Karavan perusvalikoimasta löydät lattia- ja kattolistat. Materiaaleina käytämme muun muassa tervaleppää, haapaa ja thermohaapaa.

Peitelista

Mitä ikinä peitätkin, tee se tyylillä. Karavan kauniit peitelistat sopivat kaikkiin tarpeisiin. Puulajit: haapa, tervaleppä ja thermohaapa. Sisätilojen viimeistelyyn. Varastotuote. Vakiopituus 2,4 m.

Peitelista 12×42

Peitelista 12×70

Peitelista 14×90

Höylälauta

Kun rakennat tai remontoit, tee se kunnolla. Karavan laadukkaat höylälaudat kestävät katseet ja kulutuksen. Puulajit: haapa, tervaleppä ja thermohaapa. Sisätilojen viimeistelyyn. Vakiopituus 2,4 m.

Höylälauta 15×90

Höylälauta 15×120

Reunalista

Viimeistele esimerkiksi kulmat ja paneelien päädyt Karavan tyylikkäällä reunalistalla. Puulajit: haapa, tervaleppä ja thermohaapa. Sisätilojen viimeistelyyn. Vakiopituus 2,4 m.

Reunalista 24×42

Peitto: 15 mm

Reunalista 24×24

Peitto: 15 mm

Nurkkalista

Helpota saunan panelointia ja varmista viimeistelty lopputulos Karavan nurkkalistalla. Puulajit: haapa, tervaleppä ja thermohaapa. Sisätilojen viimeistelyyn. Vakiopituus 2,4 m.

Nurkkalista 27×27

Peitto: 15 mm

T-lista

Peitä saumat tyylikkäästi Karavan t-listalla. Puulajit: haapa, tervaleppä ja thermohaapa. Sisätilojen viimeistelyyn. Varastotuote. Vakiopituus 2,4 m.

T-lista 21×21

Varjolista

Luo tiloihin lisää ilmeikkyyttä Karavan varjolistalla, joka synnyttää jännittävän varjoefektin ympärilleen. Puulajit: haapa, tervaleppä ja thermohaapa. Sisätilojen viimeistelyyn. Varastotuote. Vakiopituus 2,4 m.

Varjolista 15×18

Kattolista

Kun haluat viimeisen päälle huolitellun kokonaisuuden, peitä katon ja seinän saumakohdat kattolistoilla. Puulajit: haapa, tervaleppä ja thermohaapa. Sisätilojen viimeistelyyn. Varastotuote. Vakiopituus 2,4 m.

Kattolista 21×21

Mikäli haluat tarjouksen pelkistä paneeleista tai laudelaudasta metritavarana lähetä tarjouspyyntö myynti@karava.fi. Jos haluat tarjouksen asennusvalmiista laude-elementeistä tai saunakokonaisuudesta, voit jättää tarjouspyynnön alla olevasta linkistä.

Myymälämme ja myyntinäyttelymme:
Vesalantie 21
33960 Pirkkala
Ma–pe klo 8-16

Yhteystiedot:
0207 345 370
myynti@karava.fi

© 2018 Kärävä Oy
Tietosuojalausunto