Suunnittele sauna itse tai yhdessä meidän kanssamme

Omatoimisessa saunan suunnittelussa suosittelemme hyödyntämään ilmaista saunan suunnitteluohjelmaamme. Verkkosivuiltamme löytyy myös tarjouspyyntökaavake, joka tukee suunnittelua. Kaavakkeella tai sähköpostitse voit myös lähettää jo valmiin suunnitelman tarjouspyynnön yhteydessä.

Jos kaipaat enemmän tukea ideointiin tai haluat meidän tekevän tarkat suunnitelmat, varaathan suunnitteluajan alla olevasta linkistä. Suunnitteluaika on Pirkkalan Showroomillamme, jossa näet tuotteemme livenä ja voit esimerkiksi koeistua erilaisia lauteita.

Mitä suunnittelupalvelu sisältää

Suunnittelupalvelu lähtee liikkeelle asennusvalmiista laude-elementeistä. Mittojen mukaan tehdyt asennusvalmiit laude-elementit tarvitsee vain asentaa paikalleen. Laudepaketti sisältää rungot, kannakkeet ja kiinnikkeet sekä asennus- ja hoito-ohjeet. Saunan lauteiden mitoitus onnistuu täysin toiveidesi mukaan, koska kaikki komponentit tehdään käsityönä omalla verstaallamme.

Valmiiden saunan lauteiden lisäksi saat halutessasi kauttamme myös kokonaisvaltaisen saunapaketin, joka sisältää saunapaneelit, asennusvalmiit saunan lauteet, kiukaan, valot ja lasiseinän ovineen tai erillisen puukarmillisen lasioven. Voit tilata myös saunan lauteiden asennuksen sekä rahdin valmiille saunapaketille.

Asennusvalmiiden laude-elementtien hintaan sisältyy suunnittelupalvelu. Pirkanmaalla teemme myös tarkistusmittauskäyntejä. Tarkistusmittauskäynnillä ammattilainen mittaa valmiin saunatilan, jotta lauteet tehdään varmasti juuri oikean kokoisiksi.

Kauttamme saa kotimaisten kiuasvalmistajien kiukaita. Valot toimittaa Cariitti ja lasiseinät JVG Laseja Oy, jolla on asentajat Pirkanmaalla sekä pääkaupunkiseudulla, mutta tarvittaessa asennus on mahdollista koko maan alueella. Puukarmilliset lasiovet toimittaa Vihtan Oy.

Verstaalla onnistuu myös muiden tuotteiden valmistus. Kauttamme tilaat myös esimerkiksi puiset allastasot, pesuhuoneen tai pukuhuoneen penkit ja muut pienet puukalusteet.

Katso Karava-vlogi: Näin tilaat unelmiesi saunan

Myymälämme ja myyntinäyttelymme:
Vesalantie 21
33960 Pirkkala
Ma–pe klo 8-16

Yhteystiedot:
0207 345 370
myynti@karava.fi

© 2022 Kärävä Oy
Tietosuojalausunto