Rakenna kaunis ja kestävä terassi TENI-piilokiinnikkeillä!

TENI-piilokiinnikkeillä rakennat helposti tyylikkään  ja toimivan terassin.  Ei enää rumia, näkyviä ruuvinkantoja eikä korkkaavien ruuvien korjailua. Laudat asettuvat automaattisesti sopivalle etäisyydelle toisistaan ja aluslaatan ansiosta ilma kiertää myös terassikannen alla. Lautojen irrottaminen ja vaihtaminen on helppoa.

TENI-piilokiinnikkeillä terassikannen asennus onnistuu erittäin helposti, nopeasti ja turvallisesti. Piilokiinnikkeet soveltuvat modifioidulle tai mittapysyvälle puulle sekä komposiittilaudoille, joiden sivuprofiili on kovera.

Järjestelmä perustuu kahteen erilliseen kielekkeeseen, jotka toimivat kiinteänä ja liukuvana pisteenä. Jäykkä kieleke kiinnittää laudan paikalleen ja joustava kieleke vaimentaa sen turpoamiseen ja kutistumiseen liittyvää liikettä.

Viisto ruuvikiinnitys alusrakenteeseen varmistaa, että dynaaminen, pysyvästi joustava kieleke (liukuva piste) asettuu automaattisesti oikeaan asentoon. Kielekkeen esijännitysvoimat kompensoivat lautojen elämistä. Koska jokainen lauta on irrallaan muista, eläminen ei aiheuta viereisten lautojen vääntymistä – ketjureaktioilta vältytään.

Jäykkä kieleke (kiinteä piste) varmistaa laudan optimaalisen asennon ja mahdollistaa turvallisen asennuksen ilman ylimääräisiä kiinnitystyökaluja, puristimia tai muita apuvälineitä.

Kiinnikkeen 8 mm:n paksuinen aluslaatta suojaa rungon rakenteellista eheyttä ja varmistaa, että ilma kiertää tehokkaasti kannen alla.

Aluslaattaan on integroitu lukitusmekanismi, joka estää lautojen liukumisen sivusuunnassa. Kiinnikkeiden ponnahdusmekanismin ansiosta laudat on tarvittaessa helppo ja nopea vaihtaa.

Terassikiinnikkeet ovat muokattavissa, joten ensimmäistä ja viimeistä lautaa varten ei tarvita erikoiskiinnikkeitä.

TENI-terassikiinnikkeet voi kiinnittää puiseen tai puun kaltaiseen alusrakenteeseen tai RELO T -alusrakennejärjestelmän alumiinikiskoon.

Myymälämme ja showroomimme:
Jasperintie 297
33960 Pirkkala
Ma–pe klo 8-16

Yhteystiedot:
0207 345 370
myynti@karava.fi

© 2022 Kärävä Oy
Tietosuojalausunto