Asennusvalmiit laude-elementit

Asennusvalmiit laude-elementit tai koko sauna – toiveidesi mukaan

Mittojen mukaan tehdyt asennusvalmiit laude-elementit tarvitsee vain asentaa paikalleen. Laudepaketti sisältää rungot, kannakkeet ja kiinnikkeet sekä asennus- ja hoito-ohjeet. Saunan lauteiden mitoitus onnistuu täysin toiveidesi mukaan.

Asennusvalmiiden laude-elementtien hintaan sisältyy suunnittelupalvelu. Pirkanmaalla teemme myös tarkistusmittauskäyntejä.

Valmiiden saunan lauteiden lisäksi saat halutessasi kauttamme myös kokonaisvaltaisen saunapaketin, joka sisältää saunapaneelit, asennusvalmiit saunan lauteet, kiukaan, valot ja lasiseinät. Voit tilata myös saunan lauteiden asennuksen sekä rahdin valmiille saunapaketille.

Kauttamme saa kotimaisten kiuasvalmistajien kiukaita. Valot toimittaa Cariitti ja lasiseinät JVG Laseja Oy, jolla on asentajat Pirkanmaalla sekä pääkaupunkiseudulla, mutta tarvittaessa asennus on mahdollista koko maan alueella. 

Kovera-laude

Thermohaapa 1 x parafiniöljy

Kovera-laude

Haapa 1 x valkoinen Supi saunavaha

Kovera-laude on saanut nimensä lauteen koverasta muodosta, jolla on ulkonäön lisäksi tärkeitä funktioita: loiva kaari on erittäin miellyttävä istua ja muoto kuljettaa veden lauteen pinnalta keskisaumaa pitkin pois. Laude on mahdollista saada suorana elementtinä, L-kulmaan tai 45 asteen kulmaan. Lauteen etureunaan on mahdollista saada valoura. Kovera-laudetta valmistamme seuraavista materiaaleista: haapa, tervaleppä, thermohaapa ja thermomänty sekä värjätty haapa. Alalaude valmistetaan tyypillisesti laverityyppisenä leveistä laudepuista.

Flow-laude

50×200 liimalevylaude thermohaapa

Flow-laude

50×200 liimalevylaude thermohaapa

Flow-laude

28×140 thermoleppä

Flow-laude

28×40 thermohaapa

Flow-laude on saanut nimensä virtausta muistuttavasta liikkeestä. Lauteiden jiiriliitokset saavat aikaan jatkumon, joka näyttää siltä kuin laudepuut vain soljuisivat kohti lattiaa. Flow-laude voidaan tehdä avonaisena kokonaisuutena tai täysin umpeen verhoiltuna laudetoteutuksena. Lauteet on mahdollista valmistaa sekä tavallisesta laudepuusta että liimalevystä. Valmistamme laudetta vakiona haavasta, lepästä, thermohaavasta, värjätystä haavasta sekä thermomännystä. Erikoistilauksena onnistuvat myös muut materiaalit.

Liimalevylaude

1 Liimalevylaude 50×200 haapa

Valitse liimalevylaude, jos haluat tavallista järeämmät lauteet. Liimalevyrakenteen ansiosta leveämpikin lankku säilyttää muotonsa vääntymättä. Valmistamme 40 mm:n paksuista ja 150–300 mm leveää laudetta seuraavista puulajeista: haapa, tervaleppä, thermohaapa ja thermomänty, sekä värjättynä haapana. Lauteen reunoissa on R2-pyöristykset. 

Custom-laude

28×140 thermohaapa 1 x valkoinen supi saunavaha

Custom-laude tehdään tavallisesta laudepuusta. Laudepuiden eri koot ja materiaalit löydät täältä. Custom-laude on toimiva ja viimeistelty kokonaisuus vakiokomponenteilla toteutettuna. Vaikkei kokonaisuus sisälläkään erikoisviimeistelyjä, saa kokonaisuudesta silti komponentteja, laudepuun suuntaa ja kokoa vaihtamalla näyttävän ja joka tilaan soveltuvan toteutuksen.

Katso Karava-vlogi: Näin tilaat unelmiesi saunan

Myymälämme ja showroomimme:
Jasperintie 297
33960 Pirkkala
Ma–pe klo 8-16

Yhteystiedot:
0207 345 370
myynti@karava.fi

© 2022 Kärävä Oy
Tietosuojalausunto