Palvelemme suunnittelijoita yksilöllisesti

 

Autamme sinua toteuttamaan asiakkaidesi puiset unelmat — oli sitten kyse saunasta, terassista tai upeasta puisesta sisäverhouksesta. Saat meiltä yksilölliset ratkaisut tismalleen toiveidesi ja mittojesi mukaan. Asiakkaasi saa puolestaan laadukkaista puutuotteista toteutetun lopputuloksen, joka hivelee mieltä ja silmää. Jos sinä pystyt kuvittelemaan sen, me pystymme toteuttamaan sen.

Tilaa Karava-näytelaatikko, joka sisältää palat jalostamistamme puulajeista!

 

Mistä puusta sinun ideasi hioutuvat? Tervalepästä, hemlockista, tuijasta, saarnista... vai jostain muusta?

Upeiden puupintojen suunnittelu helpottuu, kun voit hypistellä eri puulajeja ja nähdä ne luonnossa. Saat näytepalat jalostamistamme puulajeista, kun tilaat meiltä maksuttoman KARAVA-näytelaatikon.

Tilaa näytelaatikko osoitteesta myynti@karava.fi

Kerro viestissä, mistä puulajeista olet kiinnostunut ja anna osoitteesi sekä puhelinnumerosi.

Karavan uusi verkkokauppa ammattilaisille on nyt avattu!

KaravaPro palvelee rakennusliikkeitä ja suunnittelijoita. Ostosten tekoon tarvitset oman käyttäjätunnuksen, jonka saat sähköpostitse osoitteesta myynti@karava.fi

Onnea Puupinta 2023 -kilpailun voittajille

Karavan vuosittaiseen ideakilpailuun toivottiin tänä vuonna ajatuksia ThermoWood®-lämpöpuumateriaalin käyttömahdollisuuksista ulkotiloissa; parvekkeella, patiolla tai puutarhassa. Ansiokkaiden töiden joukosta voittajaksi valikoitui Tobias Feuerbacherin keinuva divaani Rodeo. Kunniamaininnan saivat Lisa Nora, Riimi ja Ivo Mukkulainen, Pinta TASO.

Myymälämme ja showroomimme:
Jasperintie 297
33960 Pirkkala
Ma–pe klo 8-16

Yhteystiedot:
0207 345 370
myynti@karava.fi

© 2022 Kärävä Oy
Tietosuojalausunto