Palvelemme suunnittelijoita yksilöllisesti

Autamme sinua toteuttamaan asiakkaidesi puiset unelmat — oli sitten kyse saunasta, terassista tai upeasta sisäverhoilusta. Saat meiltä yksilölliset ratkaisut tismalleen toiveidesi ja mittojesi mukaan. Asiakkaasi saa puolestaan laadukkaista puutuotteista toteutetun lopputuloksen, joka hivelee mieltä ja silmää. Jos sinä pystyt kuvittelemaan sen, me pystymme toteuttamaan sen.

 

Jännitys tiivistyy

Puupinta 2020 -kilpailun osallistumisaika on nimittäin päättynyt. Saimme varsin mukavan määrän ansiokkaita kilpailutöitä, joissa puun käyttömahdollisuuksia oli pohdittu monelta eri kantilta. Kiitos kaikille osallistujille! Tuomaristo on nyt vetäytynyt panemaan kilpailutöitä paremmuusjärjestykseen. Voittajat julkistetaan 5.11.20, jonka jälkeen myös esittelemme palkitut työt.

Haluatko näkyvyyttä blogissamme?

Julkaisemme nettisivuillamme kuluttajille suunnattua Puun Sielu -blogia, jossa sisustamiseen ja saunoihin hurahtanut suomalainen tuumailee syntyjä syviä sisustuksista, saunoista ja niiden liepeiltä. Vaikka kirjoitusten sävy on kepeä, ne sisältävät painavaa asiaa ja perustuvat useasti asiantuntijahaastatteluihin. Olisiko sinulla ideaa blogikirjoituksen aihepiiriksi? Voisiko sinua mahdollista haastatella aiheen tiimoilta? Ota yhteys sähköpostitse! Vastineeksi saat näkyvyyttä nettisivuillamme ja some-kanavissamme, sillä mainitsemme aina käyttämämme lähteen.

Pyydä tarjous

Puulla on aina sydän, sielu ja tarina. Kerro, millaisen tarinan sinä haluat kertoa. Me kerromme, kuinka toteutat sen.

Pyydä tarjous »

Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusista puisista tuulista ja suunnittelijoille tarkoitetuista räätälöidyistä palveluistamme.

Tilaa uutiskirje »

Tutustu laatupuuhun

Valmistamme kaikki puutuotteemme käsityönä omista korkealuokkaisista raaka-aineista, laadukkaasti ja yksilöllisesti.

Lue lisää »