Palvelemme suunnittelijoita yksilöllisesti

Autamme sinua toteuttamaan asiakkaidesi puiset unelmat — oli sitten kyse saunasta, terassista tai upeasta puisesta sisäverhouksesta. Saat meiltä yksilölliset ratkaisut tismalleen toiveidesi ja mittojesi mukaan. Asiakkaasi saa puolestaan laadukkaista puutuotteista toteutetun lopputuloksen, joka hivelee mieltä ja silmää. Jos sinä pystyt kuvittelemaan sen, me pystymme toteuttamaan sen.

 

Osallistu Puupinta 2021 -kilpailuun

Karava Oy on suomalainen puualan perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja yksilöllisiä ratkaisuja puusta, aina lämpökäsitellyistä tuotteista mittatilaussaunoihin ja sisustuspaneeleihin. Tavoitteemme on nostaa puun arvostusta ja tuoda esiin innovatiivisia ja kestäviä tapoja käyttää puuta. Siksi kutsumme sinut mukaan vuosittain järjestettävään Karavan Puupinta -ideakilpailuun.

Katso voittajat »

Onnea Puupinta 2020 -kilpailun voittajille

Saimme suunnittelijoille tarkoitettuun Puupinta 2020 -ideakilpailuumme yli kolmekymmentä hienoa kilpailutyötä. Innovatiivisten tuoteideoiden ja ihastuttavien puusisustuksien joukoista suosikeiksi nousi kolme kiehtovaa puupintaa.

Voittajaksi nousi Tomi Laukkasen kiehtova Pop-paneeli. Kunniamaininnan korjasivat Saku Kuittisen Polku sekä Elina Lampisen ja Milla Lindroosin Dune.

Onnittelut vielä kertaalleen voittajille! Onko ensi vuonna sinun vuorosi?

Katso voittajat »

Haluatko näkyvyyttä blogissamme?

Julkaisemme nettisivuillamme kuluttajille suunnattua Puun Sielu -blogia, jossa sisustamiseen ja saunoihin hurahtanut suomalainen tuumailee syntyjä syviä sisustuksista, saunoista ja niiden liepeiltä. Vaikka kirjoitusten sävy on kepeä, ne sisältävät painavaa asiaa ja perustuvat useasti asiantuntijahaastatteluihin. Olisiko sinulla ideaa blogikirjoituksen aihepiiriksi? Voisiko sinua mahdollista haastatella aiheen tiimoilta? Ota yhteys sähköpostitse! Vastineeksi saat näkyvyyttä nettisivuillamme ja some-kanavissamme, sillä mainitsemme aina käyttämämme lähteen.

Pyydä tarjous

Puulla on aina sydän, sielu ja tarina. Kerro, millaisen tarinan sinä haluat kertoa. Me kerromme, kuinka toteutat sen.

Pyydä tarjous »

Tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusista puisista tuulista ja suunnittelijoille tarkoitetuista räätälöidyistä palveluistamme.

Tilaa uutiskirje »

Tutustu laatupuuhun

Valmistamme kaikki puutuotteemme käsityönä omista korkealuokkaisista raaka-aineista, laadukkaasti ja yksilöllisesti.

Lue lisää »