Yritysasiakkaille

Tarjoamme räätälöityä palvelua yrityksille ja toteutamme toiveet asiantuntevasti ja luotettavasti. Valmiiden ratkaisujen lisäksi saat meiltä puutuotteet omien toiveidesi ja mittojesi mukaan valmistettuina, oli sitten kyse saunasta tai vaikkapa puisesta sisäverhouksesta.

Voit suunnitella tuotteet itse tai yhdessä meidän kanssamme. Meillä on vahva kokemus yhteistyöstä esimerkiksi arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa. Voimme myös toimia rakennusurakoissa ja muissa projekteissa materiaalin toimittajan roolissa.

Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen ja tarvittaessa myös ulkomaille. Asennuspalvelua tarjoamme Pirkanmaan ja Etelä-Suomen alueella.

Suunnittelijoille

Meillä on vankka kokemus yhteistyöstä arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa. Tarjoamme valmiiden ratkaisujen lisäksi yksilölliset saunat ja paneelit sekä muut puutuotteet tismalleen omien toiveidesi ja mittojesi mukaan valmistettuina.

Lue lisää »

Rakennusliikkeille

Toimimme mieluusti rakennusurakoissa ja muissa projekteissa materiaalin toimittajan roolissa. Tuotteidemme laadukkuuden ansiosta voit pienentää hävikkiä ja nopeuttaa asennusta.

Lue lisää »

Pyydä tarjous

Kerro meille toiveesi ja tarpeesi. Me toteutamme ne yksilöllisesti ja laadukkaasti.

Pyydä tarjous »

Saunat

Karava on ollut mukana useissa hankkeissa, joissa saunalle on asetettu erityisiä vaatimuksia tai toiveita. Niissä mahdollisuutemme yksilölliseen suunnitteluun ja toteutukseen on ylivoimainen. Olemme valmistaneet saunoja lukuisiin eri kohteisiin ja erilaisiin tarpeisiin: muun muassa hotelleihin, kuntosaleihin, edustustiloihin, risteilijöihin, ikäihmisille, kehitysvammaisille ja uimahalleihin.

Tutustu saunoihin »

Puutuotteet

Karavan tuotevalikoima sisältää sisäverhouspaneelit, sisäverhouslistat sekä terassilaudat. Lisäksi teemme ja tarvittaessa suunnittelemme mittatilaustyönä esimerkiksi huonekaluja edustustiloihin ja saunatiloihin. Kerro meille mitä tarvitset, niin katsotaan, kuinka voimme auttaa.

Tutustu puutuotteisiin »

Lämpökäsitelty puu

Puun lämpökäsittely vaikuttaa sen ulkonäköön ja parantaa mm. säänkestoa ja lämmöneristävyyttä. Meiltä saat lämpökäsitellyt puutuotteet sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Suomen Lämpöpuuyhdistys ry:n yhteistyökumppanina meillä on oikeus käyttää ThermoWood® -tavaramerkkiä.

Tutustu lämpökäsiteltyihin puutuotteisiin »