Kärävä Oy on vuonna 1988 perustettu suomalainen perheyritys. Olemme laadun ja yksilöllisyyden puolestapuhuja. Haluamme tarjota ihmisille juuri heidän näköisiään ja oloisiaan ratkaisuja, oli kyse sitten saunasta, terassista tai vaikka seinäpaneloinnista. Lähtökohtamme on, että jos asiakas pystyy kuvittelemaan unelmiensa ratkaisun, me pystymme mahdollistamaan sen. Vain mielikuvitus on rajana!

OMA HÖYLÄÄMÖTUOTANTO

Valmistamme Pirkkalassa kaikki höyläämö puutuotteemme. Käytössämme on Weinigin Powermat 1000-höyläkone. Olemme erikoistuneet lehtipuiden jalostukseen. Pääpaino on sauna tuotteissa, mutta myös ulkotuotteiden kysyntä on hyvin kasvussa. Valmistamme perustuotannon lisäksi myös paljon tilaus- sekä erikoistuotteita.

OMA PUUSEPÄNVERSTAS

Valmistamme puutuotteemme omista korkealuokkaisista raaka-aineista, jotka hankimme suoraan sahoilta. Tuotteiden valmistus tapahtuu käsityönä täysin varustellussa puusepänverstaassamme, jossa työskentelee sekä puuseppämestareita että puuseppiä. Heidän intonsa ja korkea ammatitaitonsa on yrityksemme tärkein voimavara. Konekantamme on moderni ja monipuolinen, ja pystymme vastaamaan isompiinkin tilauksiin.