Yksilöllistä palvelua yritysasiakkaille

Karava on vuonna 1988 perustettu suomalainen perheyritys. Tarjoamme räätälöityä palvelua niin pienille kuin suurille yrityksille, suunnittelijoille ja rakennusliikkeille. Valmiiden ratkaisujen lisäksi saat meiltä omien toiveidesi ja mittojesi mukaan valmistettuja puutuotteita.

Laatuajattelu ulottuu koko tuotannossamme prosessin alusta loppuun. Laadun kulmakiviä ovat ensiluokkaiset raaka-aineet, ammattilaistemme osaaminen ja viimeisintä tekniikkaa edustava konekantamme. Prosessin laadukkuus tarkoittaa myös vastuullisuutta. Tuotannossamme syntyy hyvin vähän hävikkiä, ja puun käsittelystä syntyvä puru puristetaan briketeiksi, joita käytetään bioenergian tuotannossa.

Karavan uusi verkkokauppa ammattilaisille on nyt avattu!

KaravaPro palvelee rakennusliikkeitä ja suunnittelijoita. Ostosten tekoon tarvitset oman käyttäjätunnuksen, jonka saat sähköpostitse osoitteesta myynti@karava.fi

Konekantamme:

  • Weinig Powermat 1500, 10 karainen höyläkone automaattilinjastolla
  • Stenner ST100R -vannesaha
  • Altendorf F45 -tarkistuspyörösaha
  • Martin T45 contour -tasohöylä
  • Robland S510 -oikohöylä
  • DMC Chronosand -leveänauhahiomakone
  • Houfek HB 1000 Forte -reunahiomakone
  • Houfek VD26 F -pitkäreiänpora
  • Liimalevypuristimet 2 kpl

Toteutamme yksilölliset saunapaneelit ja saunan lauteet mittatilauksena erilaisiin kohteisiin, ja tarjoamme myös asennuspalvelua. Kauttamme voi tilata myös saunakokonaisuuksia, jotka sisältävät kiukaan ja valaistuksen.

Toimitamme laadukkaat paneelit ja rimat sisäverhoukseen sekä listat viimeistelyyn mittojen mukaan. Tilauksesta valmistamme myös lukuisia erikoisprofiileja.

Käytämme tuotteiden pintakäsittelyyn pääasiallisesti Tikkurilan Supi saunavahaa ja parafiiniöljyä. Kysy muista käsittelyvaihtoehdoista. Pienemmät tilaukset pintakäsittelemme käsityönä, isommat tilaukset hoituvat alihankkijan maalauslinjalla.

Valmistamamme terassilaudat, rimat ja ulkoverhouspaneelit kestävät niin käyttöä kuin katseita. Toteutamme myös terassikokonaisuuksia TENI-piilokiinnikejärjestelmällä.

Teemme verstaallamme räätälöityjä puutuotteita, kuten penkkejä, pöytiä ja hyllyjä asiakkaan toiveiden mukaan.

Palvelemme niin pienissä projekteissa kuin isoissa varastotilauksissa. 

Karavalle on myönnetty myönnetty FSC®(FSC-C123987)-sertifikaatti ja PEFC-sertifikaatti. Kotimaisesta kuusesta ja männystä valmistetuilla lämpöpuutuotteillamme on Joutsenmerkki.

Myymälämme ja showroomimme:
Jasperintie 297
33960 Pirkkala
Ma–pe klo 8-16

Yhteystiedot:
0207 345 370
myynti@karava.fi

© 2022 Kärävä Oy
Tietosuojalausunto