Saunapaneelit

Karavan paneeleilla luot yksilöllisen, juuri haluamasi tyylin ja tunnelman kaikkiin sisätiloihin. Vaihtoehtoina ovat tervaleppä, haapa ja thermohaapa. Perusvalikoimaamme kuuluvat Kallio-profiilin paneelit kooltaan 15×70, 15×90, 15×120 ja 15×140 sekä Kallio valeurat, STP 15×90 ja sormipaneeli.

Värjätyt paneelit

Saunapaneelit värjättynä
Paksuus: 15mm
Leveys: 70mm/90mm/120mm/140mm
Käsittelyaine: Tikkurila Supisauna vaha
Puulaji: Haapa

Kaipaatko hillittyä harmoniaa, lämmintä kodikkuutta vai särmikkään persoonallista? Valinta on sinun – kaikki onnistuu. Valikoimamme sisältää myös värjätyt Kallio-profiilin saunapaneelit. Puulajina käytetään haapaa sen tasaisuuden vuoksi, jolloin värjäys onnistuu hyvin. Värjäämme myös laudepuut ja listat valmiiksi.

Värjäys tapahtuu käsin. Käytämme Tikkurilan Supi Saunavahaa ja vaihtoehtoina ovat valkoinen, harmaa ja musta. Supi saunavaha on kuultava värisävy. Halutessasi voit valita muita värivaihtoehtoja Tikkurilan Kuultava -värikartastosta. Meiltä voit tilata saunapaneelit ja lauteet myös valmiiksi parafiiniöljyttynä.

Kerro meille mitä haluat lähettämällä tarjouspyyntö. Ei haittaa, vaikket täyttäisi lomaketta kokonaan – otamme sinuun yhteyttä,
niin voimme käydä asiat yhdessä läpi.

Pyydä tarjous paneeleista »