Saunan lauteet

Lauteet tekevät saunan. Olennaista on löytää ratkaisu, joka istuu juuri omiin tarpeisiin. Meiltä saat lauteet toiveidesi mukaisesti joko metritavarana tai omien mittojesi mukaisesti valmistettuina. Valmistamme mielellämme myös erikoislaudeprofiileja, jotka voit suunnitella itse tai yhdessä meidän kanssamme.

Värjätyt lauteet

Paksuus: 28mm
Leveydet: 90mm, 120mm ja 140mm

Lauteissa on eroja. Meiltä saat tyylikkäät ja kestävät lauteet juuri sellaisena kuin haluat joko suoraan valikoimastamme tai varta vasten sinulle suunniteltuna.Valikoimamme sisältää myös värjätyt laudepuut. Puulajina käytetään haapaa sen tasaisuuden vuoksi, jolloin värjäys onnistuu hyvin. Värjäämme myös paneelit ja listat valmiiksi.

Värjäys tapahtuu käsin. Käytämme Tikkurilan Supi Saunavahaa ja vaihtoehtoina ovat valkoinen, harmaa ja musta. Supi saunavaha on kuultava värisävy.  Halutessasi voit valita muita värivaihtoehtoja Tikkurilan Kuultava -sisävärikartastosta. Meiltä voit tilata saunapaneelit ja lauteet myös valmiiksi parafiiniöljyttynä.

Kerro meille mitä haluat lähettämällä tarjouspyyntö. Ei haittaa, vaikket täyttäisi lomaketta kokonaan – otamme sinuun yhteyttä,
niin voimme käydä asiat yhdessä läpi.

Pyydä tarjous lauteista >>