Saunan lauteet

Lauteet tekevät saunan. Olennaista on löytää ratkaisu, joka istuu juuri omiin tarpeisiin. Meiltä saat lauteet toiveidesi mukaisesti joko metritavarana tai omien mittojesi mukaisesti valmistettuina. Valmistamme mielellämme myös erikoislaudeprofiileja, jotka voit suunnitella itse tai yhdessä meidän kanssamme.

Kovera-laude

Muotoiltu erikoislaude

Paksuus: 50mm
Leveys: 490mm/590mm

Jos haluat jotain todella erilaista ja edukseen erottuvaa, valitse Kovera-laude. Se on saanut nimensä istuinlauteen koverasta muodosta. Muodolla on ulkonäön lisäksi tärkeitä funktioita: se on erittäin miellyttävä istua ja muodon ansiosta vesi valuu keskisaumasta pois. Etureunassa on vakiona valoura. Kovera-laude on mahdollista saada myös L-kulmaan tai 45 asteen kulmaan. Kovera toimii myös penkkimallisena lauteena, esim. vastakkain istuttavilla lauteilla.

Alalaude valmistetaan tyypillisesti laverityyppisenä leveistä laudepuista. Puulajivaihtoehdot: tervaleppä, haapa, thermohaapa ja hemlock. Lauteet voidaan pintakäsitellä parafiiniöljyllä. Haapa on mahdollista sävyttää eri väriseksi Tikkurilan Supisaunavahalla.

Kerro meille mitä haluat lähettämällä tarjouspyyntö. Ei haittaa, vaikket täyttäisi lomaketta kokonaan – otamme sinuun yhteyttä,
niin voimme käydä asiat yhdessä läpi.

Pyydä tarjous lauteista >>