Saunapaneelit

Karavan paneeleilla luot yksilöllisen, juuri haluamasi tyylin ja tunnelman kaikkiin sisätiloihin. Vaihtoehtoina ovat tervaleppä, haapa ja thermohaapa. Perusvalikoimaamme kuuluvat Kallio-profiilin paneelit kooltaan 15×70, 15×90 ja 15×120 sekä Kallio valeurat, STP 15×90 ja sormipaneeli.

Kallio 1-valeura

Sisäverhouspaneeli yhdellä uralla

Paksuus: 15mm
Leveys: 90mm
Hyötyleveys: 77mm
Menekki neliölle: 13m
Paketissa: 6 kpl

Kaipaatko hillittyä harmoniaa, lämmintä kodikkuutta vai särmikkään persoonallista? Valinta on sinun – kaikki onnistuu. Kallio valeura on uusin kehittämämme paneeliprofiili. Se soveltuu hyvin tehostepaneeliksi saunaan tai muuhun sisäverhoukseen. Valojen kanssa tämän paneelin näyttävyys korostuu entisestään. Tuote on saanut innostuneen vastaanoton ja sen suosio kasvaa koko ajan.

Valmistamme Kallio valeura -paneelia seuraavista puulajeista: tervaleppä, haapa ja thermohaapa. Voidaan myös sävyttää Supi Saunavahalla valkoiseksi, harmaaksi ja mustaksi. Saatavana yhdellä tai kolmella uralla. Kiinnitys piilonaulauksella tai päältä naulaamalla.

Osta verkkokaupasta:
Netrauta
Taloon.com

Kerro meille mitä haluat lähettämällä tarjouspyyntö. Ei haittaa, vaikket täyttäisi lomaketta kokonaan – otamme sinuun yhteyttä,
niin voimme käydä asiat yhdessä läpi.

Pyydä tarjous paneeleista »